5månader!

Idag så har jag o min älskling varit tsm i 5månader!:D åhh känns så underbart. Med dig så är allt så lätt.
Jag älskar dig mer o mer för varje dag som går och blir mer o mer kär i dig.:) du är den som får mig att skratta och du är den som får mig att kämpa när jag ligger ner. du betyder så mycket för mig. Längtar tills vi har våran 6månader, har redan skrivit dikt/brev till dig:D jag älskar allt med dej.
*Hur du ser på mig
*Ler mot mig
*Får mig att skratta
*Se dig sova
*Vakna breve dig och tänka jag har världens bästa kille
*Älskar dina läppar mot mina.

14maj 2009 dagen det blev du och jag <3


Edgar<3






.

Åhh så jobbigt i skolan idag fick springa beep test va tvungen och springa 5 varv och det gick ju skit!
så mot läxorna och plugget vilket suger!!! säger bara ida du är för skön;) men men:D bilden får avsluta inlägget för denna gång :) puss puss<3


Inte bra bild men men:)


life is life.

hej allihopa:) har inte skrivit på länge som vanligt jag vet:P men tkr inte jag har haft så mkt att skriva om:P
skolan är i fullgång prov i judendomen nästa vecka så blir att plugga vilket inte är min starkaste sida hatar o plugga:( har verkligen tappat sugen att fortsätta gå i skolan:( men men nu ska vi tänka positivt här:)
jag har köpt nya skor IGEN :p men dom är skit sköna å har snott bilden från min systers blogg haha :D
har tillbringat helgen hos min älskling, på fredagen var d afterwork med mamma å hennes kompisar lisa och kristina:D vi hade jätte trevligt:D sen kom sandra förbi med sin kille sam jätte trevlig kille fick även skjuts av dom till vallby jag är er evigt tacksam vad hade jag gjort utan er;) bilder kommer. så imorgon kommer sara dra mig till skolan om jag inte kommer så jag ska dit:) känns skönt att jag och sandra har blivit tighta hon är så fin person :) så har jag börjat träffa pappa mer o mer. och my boyfriend:)
Älskling tillsammans klarar vi allt, inget eller ingen ska få komma imellan oss. jag klarar mig inte utan dig, utan dig är jag inte hel. Du kom in i mitt liv och gjorde förändringar. när jag har problem kan jag prata med dej, du är så fin person även fast livet suger så ska vi kämpa tsm, tänker inte släppa taget om dig.

Vi ska även sälja huset på Öland även fast jag inte tyckte om å åka dit så ofta så känns d i hjärtat att sälja d. mammas barndomshem var där när jag var liten och så.

Jag säger bara en sak till er och hoppas ni vet vilka ni är även fast ni inte kan läsa detta.
Sluta med missbruk sluta gör dumma saker tabletter och alkohol förstör era liv ni måste vakna upp och inse hur mycket ni sårar mig. jag är skör jag orkar inte prata med er längre vad som är rätt och fel. jag vill även inflika att jag är så glad att jag har min syster,min mamma och min kille när allt det här fuckar mitt liv och mig.
jag hoppas ni inser vad ni håller på med och vaknar upp innan ni har förlorat mig för gott.
Ni måste förstå att jag inte kan klara av skolan och sånt om ni håller på så här.
nu kommer bilderna:)



Dom här skorna köpte jag:)





Har skaffat ny mobil åxå:)

 

 


Mamma och Lisa:)<3




Jag och kristina :) <3 Min låssas mormor:D



Jag och lisa<3



ajke saknar dig min bebis<3


Jag och sara:D<3




frågestund

Tänkte härma alla och ha en liten frågestund här:) fråga så svarar jag när jag fått många frågor:) svarar på nästan allt så sätt igång:D<3






RSS 2.0